Na vrh
Traži
051412-700 Kontaktirajte nas

ABRANET

Abranet je novi bezprašni brusni materijal za temeljne i završne premaze. Brusni disk ima novu patentiranu osnovu, koja poboljšava zaštitu radne okoline, kao i samo brušenje.

INOVATIVNI OBLIK-Tajna Abraneta leži u sitnoj mrežastoj podlozi koja ima tisuće rupa. Razmak između svakog zrna abraziva i usisnog polja prašine je pola milimetra. To omogućava potpuno izvlačenje prašine sa čitave površine diska.

BEZ PRAŠINE-Inovativni oblik Abraneta donosi Vam i mnoge druge dodatne pogodnosti. Zahvaljujući fantastičnom odvođenju prašine, brušenje je bezprašno.

BOLJE BRUŠENJE- U usporedbi s postojećim brusnim diskovima brušenje je također bolje. Obzirom da se prašina trenutačno otklanja s diska, sprijećeno je stvaranje ogrebotina koje su uočljive na brušenoj površini nakon nanašanja sljedećih premaza. Abranet također rješava problem formiranja zapečenih grudica, koje smanjuju brusivost diska.

BRŽE BRUŠENJE- Abranet disk ima puno duži vijek trajanja i zadržava mnogo duže brusna svojstva u odnosu na klasične brusne materijale. To znači da će brušenje biti izvedeno brže i djelotvornije.

BOLJI RADNI OKOLIŠ- Radikalno smanjuje magučnost  da završno lakiranje ispadne loše, zbog čestica prašine koje kruže zrakom. Velika poboljšanja ostvaruju se također i čišćom radnom okolinom.

MALA ULAGANJA -Unatoč revolucionarnim svojstvima Abranrta, sistem zahtjeva velika ulaganja korisnika. Sve što je potrebno je samo novi super učinkovit podložni isis s 19 rupa, kojeg je tvrtka Mirka razvila posebno za ovaj novi proizvod. Štoviše Abranet možete koristiti s postojećim uređajem za skupljanje prašine.

 
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
VRSTA ABRAZIVA
Aluminij oksid
VEZIVO
Smola preko smole
PODLOGA
Polimid tehnički
POLOŽAJ ZRNA
Zatvoren
BOJA
Smeđa
GRANULACIJA
P80, P100, P120, P150, P180, P240, P320, P360, P400, P500, P600, P800, P1000
   
DOSTUPAN U:
Sheet» arci
 
 Disc» diskovi  
 Roll» role
 

Abranet se sastoji  od ravnog mrežastog diska, s tisućama rupica. Razmak između svakog brusnog djelića i polja za usisavanje  je pola milimetra, što omogućuje ogroman usisni kapacitet.
   
 
 
   
 
 

  • Ispiši
  • Na vrh