BETOLUX AKVA A 2,7L

BETOLUX AKVA A 2,7L

OPIS: Poliuretansko-akrilatni premaz na bazi vode za zaštitu betonskih i drvenih podova u suhim stambenim prostorima. Pogodan i za obnovu ranije zaštićenih podova sa alkidnim ili epoksidnim premazima i lakovima. Preporuča se za drvene podove, stepeništa u poslovnim i skladišnim prostorijama izloženim malom, mehaničkom i kemijskom opterećenju.
TONOVI: Po Tikkurila ton karti za podove.
UPUTSTVO
IZVEDBA: Beton: Kratkodlaki valjak ili sintetski kist za manje površine. Drvo: Sintetski kist.
PRIPREMA: Svježi beton mora odležati najmanje 4 tjedna. Mehanički izbrusiti glatke cementne površine i odstraniti prašinu. Nove drvene podove očistiti od masnoća, prljavštine i prašine. Čvorove premazati sa Lakom za čvorove. Oprati stare premaze sa Maalipesu sredstvom za čišćenje i pažljivo isprati vodom. Ukloniti stare premaze koji se ljušte, izbrusiti površine i ukloniti prašinu.
NANOŠENJE: Betonski podovi: Kao temeljni premaz koristiti Betolux Akva razrjeđen sa 10% vode. Na prije bojane površine: Nanjeti 2 do 3 premaza nerazrjeđenog Betolux Akva. Nanositi uzduž letava po dvije do tri odjednom. Protukliznost: Može se dodati u premaz protukliznu prašinu do 5%. POKRIVNOST : 5-7 m2/lit.
SKLADIŠTENJE: Čuvati u dobro zatvorenim spremnicima. Čuvati spremnike od smrzavanja. ZAŠTITA OKOLIŠA I ODLAGANJE: Proizvod se nesmije izljevati u kanalizaciju, vodotoke ili zemlju. Prazne spremnike zbrinuti po lokalnim propisima. Čuvati izvan dohvata djece.