DIPON SPREJ ODVAJAČ 400ML

DIPON SPREJ ODVAJAČ 400ML

EPOXRELEASE je sredstvo u spreju za odvajanje od kalupa.

Bez silikona i otapala na prirodnoj bazi za kalupe od silikonske gume, epoksi, poliesterskih, akrilnih i poliuretanskih smola.

Sredstvo za odvajanje u spreju je dovoljno za površinu od cca 5 m2 i može se koristiti za temperature stvrdnjavanja od cca 115-120°C.

Opće karakteristike:

• Bez silikona

• Bez otapala

• Bez mirisa

• Na prirodnoj bazi

Postupak primjene:

Snažno protresite sprej cca 15-30 sekundi prije upotrebe.

Sredstvo za odvajanje EPOXRELEASE raspršuje se tanko i ravnomjerno na oblikovani dio s udaljenosti od otprilike 20-25 cm.

Zahvaljujući tankom nanošenju raspršivača, sredstvo za odvajanje raspoređuje se po cijelom radnom komadu.

Kako bi se postigao idealan učinak odvajanja, sredstvo za odvajanje se nakon otprilike 2 minute polira krpom od mikrovlakana.

Ako se koriste novi kalupi, ovaj postupak treba ponoviti najmanje tri puta.

Sadrži: 400 ml

OPASNOST:

Izuzetno zapaljivi aerosol.

Spremnik je pod tlakom: Može eksplodirati ako se zagrijava. Zaštititi od sunčeve svjetlosti. Ne izlagati temperaturama iznad 50°C. Nemojte ga bušiti niti spaljivati, čak ni nakon upotrebe. Ne prskati na otvoreni plamen ili drugi izvor zapaljenja. Držati podalje od topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i drugih izvora zapaljenja. Nemojte pušiti. Ne udisati aerosol. Čuvati izvan dohvata djece. Bez odgovarajuće ventilacije moguće je stvaranje eksplozivnih smjesa. Sadrži: propan/butan.