FILA MP90 ECO PLUS 250ML

FILA MP90 ECO PLUS 250ML

ZAŠTITNI PREMAZ BEZ ORGANSKIH OTAPALA ZA POLIRANE KERAMIČKE PLOČICE,
MRAMOR, GRANIT, PRIRODNI KAMEN I ANGLOMERATE.
Ekološki premaz, štiti od mrlja, za zaštitu podova od keramičkih pločica, prirodnog kamena, mramora , sjajnog poliranog granita. Smanjuje upijanje bez utjecaja na prirodni izgled materijala. Impregnira, štiti i čini čišćenje lakšim. Također je odličan i za zaštitu fuga, mozaika, anglomerata, mramor-smole i nadgrobnih spomenika. Pogodan je i za zaštitu ploča od obojenog cementa i klesanog kamena. Zbog toga što je na bazi vode, otporan je na vlagu, te se može nanositi 24-48 sati nakon pranja i to čini tretman bržim. Premaz ne stvara film na površini i ne požućuje. Površine premazane sa ovim premazom imaju atest “da mogu dolaziti u doticaj sa hranom” , tako da je ovo savršeno sredstvo za zaštitu stolova i radnih ploča u kuhinjama i kupaonama. Po premazanim površinama može se hodati već nakon 4 sata sušenja. Ne razrijeđuje se. Spremno je za upotrebu.
NANOŠENJE: Prirodni kamen izbrušeni mat: Na suhu čistu površinu , nanjeti FILA MP90 ECO PLUS do zasićenja koristeći kist ili vuneni jastučić , sve dok tekućina ulazi u materijal (dok se ne prestane upijati). Ukloniti sav višak proizvoda koji se nije upio, koristeći čistu krpu ili kuhinjski papir. Prirodni kamen polirani sjajni: Nanjeti jedan ujednačen premaz na suhu čistu površinu koristeći kist ili vuneni jastučić. Ostaviti 10 minuta, i koristeći čistu krpu ili kuhinjski papir obrisati višak proizvoda koji se nije upio. Trljati nježno da se osigura dobro upijanje i zatim ukloniti sav neupijeni višak. Polirane keramičke pločice i polirani mramor: Ukloniti višak proizvoda nakon 4 sata.
SAVJET STRUČNJAKA: Za održavanje prirodnog kamena , isklesanog kamena i obojenih cementnih ploča, može se nanjeti završni vosak na materijal dok se ne postigne željeni efekt. PAŽNJA: Prije nanošenja na cijelu površinu, napravite provjeru na malom području da vidite da li se mijenja boja. Ne nanosite proizvod vani ako se predviđa kišno vrijeme. Ne zaštićuje mramor i kamen od kiselina. POTROŠNJA: Polirane keramičke pločice: 30-40 m2/l;
Mramor/ granit i polirani anglomerati: 30 m2/l ; Matirani brušeni kamen: 10-20 m2/l