HARMONY BA 0,9L

HARMONY BA 0,9L

OPIS PROIZVODA: akrilna lateks boja na vodenoj bazi, mat sjaja, slabog mirisa i otporna na pranje, namijenjena za dekoraciju zidova i tavanica.
UPOTREBA: premaz je pogodan za nanošenje na površine kao što su: gips, beton, blokovi i ploče za izgradnju, MDF ploče, zidne tapete, itd. Harmony je pogodan za ponovno bojanje unutarnjih površina prethodno premazanih alkidnim bojama i bojama na vodenoj bazi, preporučuje se kao temeljni premaz za Feelings Effect Paint.
PRIPREMA POVRŠINE: površinu prvo treba očistiti, osušiti i ukloniti masnoću, prljavštinu, ulje, vosak i sav rastresiti materijal. Koristiti odgovarajuće Tikkurila proizvode za sredstva za čišćenje. Koristiti Tikkurila Maalipesu sredstva za otklanjanje naprslina, rupa od čavala, mrlja itd. Kao i za izravnanje neravnina na zidu i na tavanici. Postojeće sjajne površine , premazane sjajnom bojom i popunjene, detaljno poravnati. Površinu premazati Luja prajmerom. Premazati mrlje zaštitnom bojom kod svih nepokrivenih mjesta na prethodno obojenim površinama koristeći Harmony premaz.
PRIMJENA: prije upotrebe dobro promiješati boju i nanijeti u 2 sloja Harmony premaz valjkom, kistom ili pneumatskim pištoljem. Sve površine trebaju biti suhe (najniža temperatura +5C, relativna vlažnost zraka ispod 80%).
POTROŠNJA: upijajuće površine 7-9 m2/l, neupijajuće površine 10-12m2/l u jednom sloju. Količina nanosa je manja kod poroznih i grubih površina.
VRIJEME SUŠENJA: suh na dodir za 30 min, može se ponovno nanositi poslije 1h ili 2h (pri temperaturi od 23C i relativnoj vlažnosti zraka od 50%).
ČIŠĆENJE ALATA: isprati vodom odmah nakon upotrebe.
SKLADIŠTENJE: skladištiti na suhom i hladnom mjestu, zaštićeno od sunčeve svjetlosti. Zatvorite pakiranje pažljivo za daljnju upotrebu. Tonirani proizvod ili jednom otvoren proizvod ne mogu se dugoročno skladištiti.
ČUVATI OD SMRZAVANJA!