KIVA UNUTARNJI LAK POLUMAT 2,7L

KIVA UNUTARNJI LAK POLUMAT 2,7L

Opis: vodeni akrilni lak za unutarnje drvene površine. Ne požućuje i blagog je mirisa. Dostupan u sjajnoj, polusjajnoj i polumat verziji.
Primjena: ploče, stolice, police za knjige, paneli, vrata, igračke itd. Pogodan je za završnu obradu bajcanih površina. Nije pogodan za podove.
Toniranje: po Tikkurila ton karti za unutrašnje lakove.

UPORABA
Priprema: površine moraju biti čiste i suhe, bez masnoća, voskova i labavih čestica. Nove površine smočiti čistom vodom, tako da se labava drvena vlakna pridignu, ostaviti da se osuše i izbrusiti. Sve stare premaze u lošem stanju ponovno ukloniti. Koristiti Tikkurila sredstvo za čišćenje i kitanje. Glatke tvrde premaze obrusiti.
Nanošenje: boju dobro promiješati i nanjeti je kistom, valjkom ili prskanjem. Najbolji su kistovi iz poliesterskih i najlon vlakana.
Razrjeđivanje: po potrebi najviše 5%.
Sve površine koje bojimo moraju biti suhe i čiste. Temperatura zraka iznad 10°C a relativna vlažnost zraka manja od 80%.
Potrošnja: 8-14 m2/lit po premazu. Stvarna pokrivnost ovisi o površini i načinu nanošenja.
Sušenje: na 23°C i 50% relativne vlažnosti zraka. Suh na dodir za 1/2 sata i za ponovno premazivanje nakon 2-3 sata. Potpuna tvrdoća dostiže se nakon 2 tjedna. Treba izbjegavati udarce i stavljanje predmeta na obojene površine u tom periodu.
Čiščenje alata: Alat nakon upotrebe oprati vodom.
Prazne kantice i ostatke zbrinuti po lokalnim propisima.
Skladištenje: Čuvati u dobro zatvorenim spremnicima .
Čuvati od smrzavanja.