LUJA 40 POLUSJAJ A 2,7L

LUJA 40 POLUSJAJ A 2,7L

Polusjajna ili polumat, vodena latex -akrilna boja slabog mirisa, otporna na pljesan, za završno bojenje unutarnjih zidova i stropova. Posebno namjenjena vlažnim prostorima i područjima gdje je potrebno često pranje sa jakim deterdžentima i dezinficijensima.
Primjena: žbuka, beton, cigla, bloketi, MDF, itd. Luja se može koristiti i za bojenje drva, metala, koji su prije premazani odgovarajućim temeljnim bojama, kao i za ponovno bojenje unutarnjih površina koje su već prije bile bojane.
Tonovi: bijela i po Symphony ton karti.

UPORABA:
Priprema: površine moraju biti čiste, suhe bez masnoća, prljavštine, voskova, hrđe, labavih čestica. Glatke i sjajne površine lagano izbrusiti, rupe i neravnine pokitati ili izgletati. Nove zidove i popravljane površine impregnirati sa Feelings Universal Primer-om. Drvo prije bojenja impregnirati sa Unca Adhesion Primer-om, a metal sa Metal Primer-om.
U prostorima sa vrlo velikom vlagom impregnirati sa Feelings Moisture Stop, prije Luje.
Nanošenje: nanosi se kistom, valjkom ili prskanjem. Razrjeđuje se po potrebi do 5% sa vodom. Površine moraju biti suhe, temperatura iznad 5°C i relativna vlažnost ispod 80%.
Potrošnja: 7-10 m2/lit za jedan sloj, ovisno o vrsti i poroznosti podloge.
Sušenje: na 23°C i relativne vlažnosti 50%. Suh na dodir 2 sata. Sljedeći premaz nakon 4 sata. Potpuno stvrdnjavanje nakon 2-3 dana.
Čišćenje alata: Alat odmah nakon uporabe oprati vodom. Prazne kantice i ostatke zbrinuti po lokalnim propisima.
Skladištenje: čuvati u hladnom i provjetravanom prostoru, u dobro zatvorenim spremnicima. Ne izlagati sunčevim zrakama.
Čuvati od smrzavanja.