MULTISTOP TEMELJ ZA DRVO 3L

MULTISTOP TEMELJ ZA DRVO 3L

Opis:mat temeljni premaz za sprečavanje promjene boje na unutarnjim drvenim površinama.
Primjena: Stropne i zidne ploče, drveni podovi, lajsne, vrata, prozori i namještaj.
Prikladno kao temeljni premaz i kao srednji sloj za neobrađene i prethodno obojene ili lakirane, nove ili stare drvene površine u suhim unutarnjim prostorijama. Sprječava promjenu boje uzrokovane drvenim čvorovima. Također prikladno za stropne ploče u kupaonici premazane s Luja završnim slojem.UPORABAPovšina koja se treba obojati mora biti suha, temperatura najmanje +10c, a relativna vlažnost zraka manja od 80%. Neobrađene površine:kako bi osigurali najbolje moguće prijanjanje, očistite nove drvene površine od prljavštine i prašine.Prethodno tretirane površine:operite površine prema potrebi Maalipes-om. Da biste uklonili bilo koji vosak koji sadrži otopinu za pranje operite podove sredstvom za čišćenje Maalipes-om razrijeđenim vodom 1:5. Pažljivo isperite ostatke deterdženta. Ostavite da se osuši. Uklonite labavu boju ili lak,obrusite cijelu površinu i uklonite prašinu.. Ukoliko je potrebno koristite kit za popunjavanje pukotina i udubljenja.
Dobro promiješajte Multistop prije upotrebe. Proizvod se koristi nerazrijeđen.Premažite 1-2 premaza, po mogućnosti valjkom te prijeđite sa četkom od umjetnih vlakana. Najbolji učinak dobije se sa 2 premaza. Pustiti da se osuši do sljedećeg dana prije idućeg premaza.
završna boja: za panel stropove Paneelikatto Vlkoinen, panel zidovI sa prikladnom Helmi bojom za namještaj ili podovi sa Betolux Akva. Krovne unutarnje površine mogu ostati bez zaštitnog premaza. Tada su potrebna 2 premaza. Čišćenje alata: vodom. Potrošnja:7m2/1 lit
Proizvod će dostići potpunu tvrdoću i trajnost u normalnim uvijetima nakon cca mjesec dana.
Čuvati od smrzavanja. Pri upotrebi nositi zaštitne rukavice.