Feel Free boja: Vaš štit protiv plijesni za siguran i zdrav prostor

Feel Free boja: Vaš štit protiv plijesni za siguran i zdrav prostor

Kada je u pitanju plijesan, često je bolje spriječiti nego liječiti. Zato vam predstavljamo FEEL FREE boju s dodatkom šupljih mikrostaklenih kuglica – vašeg najboljeg saveznika u borbi protiv neželjenih mikroorganizama.

FEEL FREE je paropropusna periva boja na bazi vode s antifungicidnim djelovanjem, posebno osmišljena za unutrašnje prostore. Njena termoizolacijska svojstva i zvučna izolacija značajno smanjuju toplinske gubitke kroz zidove, sprječavajući tako cvjetanje i nastanak plijesni.

Ova boja je idealna za različite okoline, gdje je ključna čista i zdrava atmosfera. Ona održava optimalnu temperaturu i vlažnost te sprečava neželjene mikroorganizme u zraku, a čisti zrak doprinosi zdravom okruženju za tjelesnu aktivnost. Poželjno ju je koristiti u prostorima gdje se hrana priprema u sigurnom i higijenskom okruženju, kao što su menze i industrijske kuhinje. Bazeni i saune također imaju benefita u korištenju ove boje jer je njena otpornost na vlagu van serijska. Također je idealna i za laboratorije, slasitčarne i sirane. Ukratko, za sve prostore u kojima postoji opasnost od povećanog nakupljanja vlage.

Feel Free boja nije samo estetski dodatak; ona je investicija u sigurnost i zdravlje vašeg prostora. Zaboravite na brige oko plijesni – uz FEEL FREE, vaš prostor ostaje svjež, siguran i potpuno zaštićen.