Kako koristiti SAFE PROTEC C12 A+B za Zaštitu Spremnika?

Kako koristiti SAFE PROTEC C12 A+B za Zaštitu Spremnika?

Definitivno koristan proizvod za zaštitu spremnika! Evo kako ga pravilno koristiti:

SAFE PROTEC C12 A+B je tiksotropni dvokomponentni epoksidni premaz koji će produžiti vijek trajanja vaših spremnika. Evo koraka za pravilnu primjenu:

Priprema površine: Prije svega, važno je spremnike dobro očistiti, odmastiti i osušiti. Ovo će osigurati optimalno prianjanje premaza i učinkovitu zaštitu.

Miješanje komponenata: SAFE PROTEC C12 A+B je dvokomponentni premaz, stoga pažljivo izmiješajte komponentu A i komponentu B prema uputama proizvođača. Ovo osigurava pravilnu reakciju i svojstva premaza.

Nanos premaza: Premaz nanesite na pripremljenu površinu spremnika pomoću četke, valjka ili spreja, ovisno o veličini i obliku spremnika. Pripazite da nanesete ravnomjerno i debljinu premaza prema preporukama proizvođača.

Suzdržavanje od upotrebe: Nakon nanošenja, pričekajte određeno vrijeme kako bi se premaz osušio i stvrdnuo. Opet, vrijeme sušenja može se prilagoditi prema uputama proizvođača.

Upotreba i održavanje: Nakon što je premaz potpuno suh, vaši spremnici su sada zaštićeni. SAFE PROTEC C12 A+B je otporan na razne kemikalije i ugljikovodike, što znači da možete biti sigurni u dugotrajnu zaštitu.

Gdje ga možete pronaći? Posjetite naš web shop ili trgovine Kaline:
– Kalina 2, Rijeka
– Banjol 801/A, Rab

Sada imate moćan alat za očuvanje vaših spremnika!