Kako očuvati zidove u sauni i drugim vlažnim prostorijama? Kalina ima odgovor!

Kako očuvati zidove u sauni i drugim vlažnim prostorijama? Kalina ima odgovor!

Kalina vam sa zadovoljstvom preporučuje Tikkurila SUPI SAUNA WAX, vrhunski završni premaz posebno prilagođen vlažnim prostorima. Ovo rješenje predstavlja izvanrednu zaštitu za vaše zidove, pružajući niz prednosti koje čine vaš prostor dugotrajno sigurnim i estetski privlačnim.

Učinkovita zaštita: SUPI SAUNA WAX nije samo premaz, već i štitnik koji djelotvorno odbija vlagu i nečistoće. Vaši zidovi će zadržati svjež izgled, a dugotrajna zaštita čini ih otpornim na izazove vlažnih prostorija.

Borba protiv plijesni i plave truleži: Dodatak protiv plijesni i plave truleži čini SUPI SAUNA WAX proaktivnim čuvarom vaših prostorija. Ovaj premaz ne samo da štiti, već i aktivno sprječava razvoj mikroorganizama, održavajući prostor čistim i zdravim.

Pogodan za različite materijale: Sa svojom svestranošću, SUPI SAUNA WAX idealan je odabir za drvo, ploče od drvenih vlakana i beton. Posebno se preporučuje za zidove i stropove u saunama, praonicama i svlačionicama, prilagođavajući se različitim materijalima s istom učinkovitom zaštitom.

Važno upozorenje: Dodatna fleksibilnost dolazi s mogućnošću toniranja prema Tikkurila ton karti. Ovo vam omogućuje prilagodbu boje prema vašem ukusu, dodatno ističući estetske karakteristike vašeg prostora.

S Tikkurila SUPI SAUNA WAX, vaši zidovi ne samo da će izdržati vlažne uvjete, već će zračiti dugotrajnom svježinom i estetikom. Pronađite ovaj izvanredan premaz u našem web shopu ili posjetite poslovnice Kaline, jer vaši zidovi zaslužuju najbolje.