OWATROL RUSTOL DECO: savršeno rješenje za vaše ograde i metalne površine

OWATROL RUSTOL DECO: savršeno rješenje za vaše ograde i metalne površine

U Kalini smo uzbuđeni što možemo predstaviti OWATROL RUSTOL DECO, inovativni dekorativni antikorozivni premaz koji će transformirati vaše metalne površine i ograde.

Zašto je OWATROL RUSTOL DECO vaš idealni izbor?

Ljubitelj hrđe: Za razliku od većine premaza, OWATROL RUSTOL DECO voli hrđu! To znači da možete direktno nanijeti premaz na hrđave površine nakon uklanjanja labavih dijelova, bez potrebe za dugotrajnim i mukotrpnim pripremama.

Svestranost u upotrebi: Bilo da su u pitanju unutarnje ili vanjske površine, ovaj premaz je savršen za različite primjene. Njegova svestranost ga čini idealnim za širok spektar projekata.

Prijanja na različite površine: Njegova jedinstvena formula omogućava da se savršeno veže za različite materijale, uključujući željezo, aluminij, cink, bakar, drvo, plastiku, stiropor, keramiku, pa čak i staklo.

Gdje možete nabaviti OWATROL RUSTOL DECO?

Posjetite naš webshop na Kalina Webshop i saznajte više o ovom izvanrednom proizvodu.

Ili posjetite naše poslovnice u Rijeci (Kalina 2) i na Rabu (Banjol 801/A) gdje vas čeka naše ljubazno osoblje spremno odgovoriti na sva vaša pitanja.

Ne dopustite da vam hrđa uništi ograde i metalne površine. Preuzmite kontrolu sa OWATROL RUSTOL DECO i dajte novi život svojim površinama već danas!