O nama

Kada se radi o bojama, mi smo vaša sigurna ruka, u suradnji s partnerima najrenomiranijih svjetskih brendova u “svijetu boja”. Naša strast prema kvaliteti i stručnost čini nas nezaobilaznim izborom za sve vaše potrebe.

U našem web shopu čeka vas nevjerojatan izbor boja i lakova za svaku namjenu. Bez obzira tražite li suptilne nijanse ili hrabre, živahne tonove, Kalina ima skoro sve što vam treba. Naša paleta proizvoda odražava našu posvećenost izvrsnosti.

Kada odaberete Kalinu, birate kvalitetu koja traje. Naši proizvodi izdržavaju test vremena, nudeći vam trajne rezultate i nevjerojatnu postojanost. Bez obzira na to trebate li boje i lakove za vaše kreativne projekte ili profesionalne aplikacije, Kalina ima široku paletu proizvoda koja će zadovoljiti sve vaše zahtjeve.

Ono što nas posebno izdvaja je naša bliska suradnja s renomiranim brendovima iz cijelog svijeta. Naši partneri su sinonim za kvalitetu i inovaciju u svijetu boja i lakova.

Naša stručna ekipa stoji vam na raspolaganju da vam pruži savjete i podršku u odabiru pravih proizvoda za vaše potrebe. Vaši veliki i mali projekti zaslužuju samo najbolje, i to je ono što mi nudimo – vrhunski izbor boja i lakova koji će vaše ideje pretvoriti u stvarnost.

Kada se radi o bojama i lakovima, Kalina je nepogrešiv izbor. Odaberite Kalinu i dajte svojim projektima boju i sjaj kakav zaslužuju.

Kalina …i više od boje.

Kalina d.o.o.

Adresa: Kalina 2, 51000 Rijeka
Centrala: 051/412-700
Maloprodaja: 051/412-707
Veleprodaja: 051/412-705
Komercijala: 051/412-703
Računovodstvo: 051/412-701
email: kalina@kalina-ri.hr
Poslovnica Rab

Trgovina na Rabu otvorena je 1995. godine u jednom malom poslovnom prostoru u kojem se djelovalo 11 godina. Godine 2006. preselili smo se u veći, ljepši poslovni prostor kako bi stanovnicima otoka pružili sav asortiman koji imamo i u Rijeci.

Na istoj adresi možete nas i danas pronaći, uz proširen i prilagođen asortiman za potrebe stanovnika otoka.

Zahvaljujemo se svim kupcima te očekujemo da nas posjedite. Na usluzi Vam je vrlo “jaka” i stručna posada pojačana za našu dugogodišnju djelatnicu koja je sada na Rabu.

Kalina d.o.o. poslovnica Rab

Adresa: Banjol 801/A, 51280 Rab