OWATROL BLACKBATT 2 U 1 1L

OWATROL BLACKBATT 2 U 1 1L

OPIS: Sredstvo za čišćenje i skidanje crnih naslaga i mrlja sa bokobrana, gumenjaka iz PVC-a i hipalona,sa palube i trupa i sl. Jednostavan za primjenu, BLACKBAT 2 u 1 uklanja u par minuta mrlje i vraća površinama izvorni izgled.
SVOJSTVA: Brzo i temeljito uklanja prljavštinu i tvrdokorne mrlje nastale: zagađenjem iz zraka, struganjem o odbojnike na rivama, otiscima stopala….Od ispušnih plinova, masnoća, katrana, soli, dima, ocuraka… Dvostruko djelovanje – odmašćuje i čisti. Iznimno snažan odmašćivač. Vraća površinama izvorni izgled. Obogaćen sa uljem bora, za optimalno otapanje ostataka naftnih derivata. Ne oštećuje i ne nagriza podloge.
NAMJENA: Djeluje na vanjskim i unutarnjim površinama: bokobrani, odbojnici, gumenjaci, (PVC, hipalon, neopren), trupovi brodica, nadgrađa, palube, krmeno zrcalo, ispušne cijevi, vinil, umjetna koža, tende, stakla, poklopci motora, jedra, itd. KORISNI SAVJETI: Ne izvoditi radove na direktnom suncu, niti u najtoplijem djelu dana. Ne koristiti metalne četke za čišćenje. Izbjegavati produženi kontakt sredstva sa površinama koje se čiste. Kod jako zaprljanih površina, natopiti spužvu ili krpu sa BLACKBAT 2 u 1 i kružnim pokretima izribati površine. Ako je površina pretopla , navlažiti vodenom maglcom, prije nanošenja sredstva. Po potrebi ponoviti postupak.
SKLADIŠTENJE: Čuvati od smrzavanja i visokih temperatura u dobro zatvorenoj ambalaži.