OWATROL FLOETROL 2,5L

OWATROL FLOETROL 2,5L

OPIS: Aditiv za vodotopive boje (emulzije, akrilne, vinilne). Poboljšava razljevanje boje i radna svojstva. Smanjuje tragove kista i valjka. Povećava otvoreno vrijeme za rad i olakšava nanošenje. Idealan za posebne efekte. Sprječava stvaranje tragova kista posebno u toplim i vjetrovitim uvjetima. Daje bolji učinak kod prskanja:
Smanjuje pritisak kod prskanja za 20%. Smanjuje gubitke kod prskanja – manja potrošnja. Podmazuje pokretne djelove – smanjuje trenje i trošenje sprječava blokiranje klipa.
PRIMJENA: Floetrol je specijalno formulirani aditiv za boje i lazure na bazi vode i daje im osobine uljenih boja. Dodan u bilo koju vodenu boju, Floetrol povećava otvoreno vrijeme za rad.
UPORABA: Pripremiti površine prema uputstvu pojedinog premaza. Ako boja suši prebrzo ili se ne razlijeva, dodati Floetrol dok se nedostaci ne uklone. Za bojanje kistom i valjkom dodati 7-15% na litru boje. Klasično prskanje: 5-10% po litri. Airless prskanje: 10% po litri. Specijalni efekti: 20-25% po litri. Dobro izmješati. Ne dodavati Floetrol u boje na bazi otapala niti u bezbojne akrilne lakove.
SKLADIŠTENJE: Čuvati od smrzavanja. Držati dobro zatvoreno u originalnoj ambalaži, na temperaturama od +5°C do +30°C, u suhom i provjetravanom prostoru.