OWATROL OWATAUD 1L

OWATROL OWATAUD 1L

DETERDŽENT ZA CERADE ZA BRODICE.
– S lakoćom uklanja tragove masti, prljavštine od dima i ostale nečistoće. Učinkovit također na skaju, vinilu, staklu, tendama, pokrivkama itd. Svojstva: Brzo uklanja dubinske tvrdokorne naslage, nastale atmosferskim utjecajem, dimom iz ispušnih cijevi, tragove goriva. Čisti jedra pocrnjela od dima , kao i masnoće i crne tragove. Odmašćuje površine i daje izvorni izgled. Brzo djeluje i lako se koristi. Ne mjenja izgled i ne nagriza površine koje se čiste.
Gdje se koristi: Za vanjsku uporabu. Klupice, jastuci od skaja i vinila, cerade i pokrivala, cerade od tele, set za kampiranje, transparentni PVC. Za tekstilne površine napraviti probni test na maloj površini.
Uputstvo prije korištenja: Ne nanositi na direktnom suncu u vrijeme najtoplijeg djela dana. Ne koristiti metalne četke za čišćenje. Ne ostavljati sredstvo da djeluje kroz duži period. Uvijek napraviti probni test na malom uzorku.
Nanošenje: Nanjeti sredstvo kistom ili prskanjem na površine koje čistimo. Ostaviti da djeluje 5 minuta. Očistiti mekom grubom spužvom ili čistim krpama. Očišćene površine isprati vodom.
Korisni savjeti : Kod djelomično zaprljanih površina, natopiti OWATAUD na spužvu ili krpu i kružnim pokretima istrljati prljave djelove. Ako su površine koje se čiste pretople ohladite ih vodom. Ako nisu potpuno uklonjene nečistoće, ponoviti postupak. Uputstvo nakon nanošenja: Dobro zatvoriti spremnike i spremiti ih na mjesto zaštićeno od smrzavanja i visokih temperatura. Krpe namočene sredstvom ne bacati u smeće dok se potpuno ne osuše.
Alat: kist, krpe, spužva. Radna temperatura: +5°C do +30°C Čišćenje: sa vodom