OWATROL RUSTOL-DECO B.C 2.5L

OWATROL RUSTOL-DECO B.C 2.5L

B. C – deeptone
DEKORATIVNI ANTIKOROZIVNI PREMAZ ZA SVE POVRŠINE

SVOJSTVA: Antikorozivni sjajni premaz. Lako se koristi – za unutarnje i vanjske površine.
Temeljni i završni premaz u jednom. Na bazi OWATROL ULJA. Omogućava direktno nanošenje na hrđu, zbog odlične penetracije, prionjljivosti i antikorozivne zaštite. Prijanja na bilo koju podlogu. OWATROL DECO prodire u površinske
nepravilnosti i čvrsto se ljepi za njih. Izvanredna otpornost na vremenske utjecaje vlagu i onečišćenja. Nanjeti direktno na oksidirani metal. Film premaza je elastičan ne ljušti se i ne puca. Otporan na temperature do 175°C. Dostupan u širokoj paleti boja. Vrlo elastičan, neće se ljuštiti niti pucati što ga čini idealnim za površine podložne pomicanju i savijanju kao što su plastika i PVC.
GDJE SE KORISTI: Željezo i ostali metali; galvanizirani aluminij, cink, bakar, drvo, plastika, stiropor, keramika čak i staklo.
Vanjske površine: balkoni, vrtni namještaj, verande, metalne strukture… Unutarnje površine: vrata, štokovi, namještaj, radijatori, cijevi, strojevi…
PREPORUKE PRIJE UPORABE: Provjeriti da li su količine premaza dovoljne za čitav posao. Ne razrjeđivati. Promješati prije i tijekom radova. Površine moraju biti čiste, suhe i bez masnoća i drugih površinskih nečistoća.
OKSIDIRANE I PRIJE BOJANE POVRŠINE: Skinuti sve labave dijelove koji se ljušte. Za nanošenje prskanjem dodati 5-10% OWATROL ULJA, ovisno o tipu i veličini mlaznice za postizanje željenog viskoziteta.
ALAT ZA NANOŠENJE: kist, valjak, airles špricanje (0,4 mm x 80°, 128-138 bara).
NANOŠENJE: Nanjeti jedan premaz OWATROL DECO i ostaviti da se osuši 24 sata. Nanjeti drugi sloj OWATROL DECO.
POTROŠNJA: 15 m2/l
SUŠENJE: Suh na dodir za 6-8 sati. Suh za slijedeći premaz nakon 24 sata, ovisno o temperaturi zraka i relativnoj vlažnosti zraka.
TEMPERATURNO PODRUČJE RADA: +5°C do +35°C