SPREJ SILIKONSKI-ULJE 250ML C1908

SPREJ SILIKONSKI-ULJE  250ML C1908

Vodoodbojna, maziva elektro izolacijska zaštita za gumu i metale. SPRIJEČAVA LJEPLJENJE. Postojano, inertno, ekološko. Dugotrano mazivo teško odstranjivo trljanjem ili pranjem. Namjenjeno za škare i igle za šivanje ili industrijske rezače, aparate na žetone, automate za parkiranje, pomične zglobove korištene na otvorenom prostoru. Spriječava oksidaciju metala, nastajanje pora na gumi, promočivost i truljenje kože, platna, tendi, papira, drva.
Spriječava doticaj sa atmosferom, čini vodoodbojnom i stvara elektroizolaciju postrojenja izložena vlazi i kondezaciji. Spriječava kratke spojeve i gubitak električne energije na rasvjeti, video nadzoru, alarmima, aparate na žetone, i razvodnim pločama. Spriječiti da dođe u dodir sa kontaktima. Odvajač za kalupe plastičnih materijala. Sprječava ljepljenje brtvi, ljepila, smole i boje i kod jako povišenih temperatura i tlaka. Ne prihvaća boju. Inertna. Ne prlja.
Potresti prije uporabe. Prska i kad je doza okrenuta naopako. Doza je pod pritiskom. Ne bušiti i spaljivati dozu nakon upotrebe. Ne raspršivati na otvoreni plamen i vruće plohe.