SUPI SAUNA EP-BASE 0,9L

SUPI SAUNA EP-BASE 0,9L

Opis: Vodeni akrilatni završni premaz za vlažne prostorije. Supi sauna štiti površine od prodora vlage i prljavštine. Sadrži dodatak protiv pljesni i plave truleži.
Primjena: Pogodno za zaštitu drva, ploča od drvenih vlakana i betona. Posebno pogodan za zidove i stropove u saunama (ne za klupe) praonama i svlačionicama.
Tonovi: Po tikkurila ton karti za lakove.
UPORABA
Priprema: Odstraniti prašinu i prljavštinu. Grube površine obrusiti i otprašiti.
Nanošenje: Kist ili prskanje. Površine moraju biti suhe,temperatura zraka iznad 5°C, relativne vlažnosti 80%. Promješati Supi Sauna prije i povremeno tjekom nanošenja da se bojilo dobro izmješa sa premazom. Po potrebi razrijediti vodom. Nanjeti dva premaza u smjeru godova. U parnoj kupelji jedan kod pigmentiranih premaza. Provjeriti da li je boja odgovarajuća. Izgled ovisi o vrsti, tvrdoći i boji drva i broju slojeva. Premazivati boju u jednom koraku, kako bi se izbjeglo preklapanje boje; istovremeno. Potrošnja: 8-12 m2/lit
Sušenje: Na 23°C i 50% relativne vlažnosti zraka suho na prašinu nakon pola sata. Za sljedeći premaz 2-3 sata. Prostorije se mogu koristiti nakon dva dana.
Skladištenje: Čuvati od smrzavanja. Praznu ambalažu zbrinuti prema lokalnim propisima.