TAIKA POKRIVNA SREBRNA HM 0,225L

TAIKA POKRIVNA SREBRNA HM 0,225L

Opis: dekorativni premaz sa metalnim perla izgledom, na bazi vode. Može se tonirati. Podesan za premazivanje unutarnjih drvenih, metalnih, betonskih, ožbukanih i većinu ostalih tipova podloga.
Primjena: namještaj, zidovi, dekorativni predmeti itd. Dobro osvjetljenje pojačava dekorativni učinak.
Tonovi: srebrna (HM) i zlatna (KM) i tonovi po TAIKA ton karti.
UPORABA
Razrjeđivanje i čišćenje alata: voda, alat odmah oprati sa vodom i sapunom ili sa sredstvom TOOL CLEANER.
Priprema: očistiti prljavštinu i prašinu. Oprati stare premaze ili lakove sa sredstvom za čišćenje MAALIPESU, isprati vodom i pustiti da se osuši. Skinuti prijašnje premaze koji se ljušte. Obrusiti sjajne i tvrde površine i ukloniti prašinu. Na namještaju pokitati ogrebotine i rupe, zidove po potrebi pregletati. Eventualne čvorove na drvu. Premazati drvene površine temeljnim premazpm OTEX PRIMER, a metalne sa ROSTEX temeljnom bojom. Zidove premazati u dva sloja sa TIKKURILA akrilnom bojom ili sa HARMONY unutarnjom bojom.
Nanošenje: dobro promješati sadržaj sa dna prije bojenja. Premazati TAIKU i dva premaza kistom, valjkom ili prskanjem.
Oslikavanje i maskiranje zidova: TAIKA PERLA efekt boja daje najbolji izgled u unaprijed predviđenim poljima, dok podloga na koju se nanosi ostaje djelomično vidljiva. Nanjeti kratkodlakim valjkom na manje površine a zatim odmah razvući kistom , dekorativnim valjcima ili spužvom. Napraviti probne uzorke na komadu kartona. Maskirne trake ili šablone odmah ukloniti nakon bojenja. Kod premazivanja većih ploha nanjeti u dva premaza, a kod oslikavanja dovoljan je jedan. TAIKA je vrlo pogodna za oslikavanje šablonama.
Sušenje: suh na prašinu 1 h. Sljedeći premaz nakon 6-8 sati. .
Skladištenje: Spremnike držati dobro zatvorene. Čuvati od smrzavanja.